Help mee op World Cleanup Day!

Op zaterdag 21 september is het World Cleanup Day. In de hele wereld steken mensen de handen uit de mouwen. Het doel: zoveel mogelijk zwerfvuil opruimen! Ook in de gemeente Wijchen gaan groepen inwoners aan de slag. Samen kunnen we de wereld en Wijchen een stukje schoner maken. Doe jij ook mee samen met je buurt, vrienden, familie, bedrijf of vereniging? Bekijk welke opruimacties er in jouw buurt zijn op www.worldcleanupday.nl of zet zelf een cleanup op de kaart.

Gemeente Wijchen zorgt voor hulpmiddelen

De gemeente Wijchen stelt deze dag handschoenen, afvalzakken, knijpers, emmers en hesjes voor de veiligheid beschikbaar. Je kunt je opgeven bij Patricia van Wolferen door een e-mail te sturen naar p.van.wolferen@drutenwijchen.nl.

Meer nieuwsberichten

Terug naar boven