Meer weten over energie besparen in huis? Vraag het de energiecoaches!

Wil je meer weten over de mogelijkheden om thuis energie te besparen? Maak dan een afspraak met een energiecoach. Energiecoaches vinden het leuk om je te helpen met je vragen over besparing van energie in huis. Je krijgt eenvoudige tips om je woning energiezuiniger te maken en hoort van alles over verschillende energiemaatregelen.

Wie zijn de energiecoaches?

Energiecoaches zijn vrijwilligers uit de gemeente Wijchen. De eerste twaalf vrijwilligers hebben de cursus tot energiecoach succesvol afgerond. Op de foto zie je dat zij hun certificaat hebben gekregen.

Afspraak maken?

Wil je een afspraak maken met een energiecoach? Stuur dan een e-mail naar energiecoaches@wijchen.nl. Zet je naam, adres en telefoonnummer in de e-mail. Eén van onze coaches neemt daarna contact met je op om een afspraak te maken.

Meer nieuwsberichten

Terug naar boven